Vloercoating voor een optimale bescherming

Vloercoating van Artofloor beschermt uw vloer optimaal tegen lekkende vloeistoffen, slijtage en stof. Niet voor niets wordt voor deze toepassing gekozen in garages, werkplaatsen, technische ruimtes en ook in woonkamers. Een coatingvloer zorgt ervoor dat die omgevallen kop koffie of oliespetters geen moeilijk te verwijderen vlekken geven: een dweil erover en klaar is Kees!

U heeft onder meer de keuze uit een blanke epoxycoating, die de ondergrond stofvrij houdt en vriendelijk in het onderhoud. Een gekleurde epoxy- of polyurethaancoating behoort echter ook tot de mogelijkheden. Door de geringe dikte van de aan te brengen vloercoating, blijven accenten in de onderlaag zichtbaar. Onze ervaring is dat dit juist een meerwaarde heeft in een ruimte met een moderne, robuuste en industriële uitstraling.

  • Vloercoating - PU coating
  • Epoxy vloer ArtoFloor
  • Slider epoxy vloer 2
  • epoxy vloer
  • OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Het totaalpakket van een Artofloor vloercoating

Laat Artofloor u overtuigen van de voordelen van de strakke, vloeistofdichte en niet stoffende vloercoating. Ons totaalpakket bestaat uit een vakkundige advisering, levering en plaatsing van de vloer plus een uitstekende nazorg. Dit alles krijgt u uiteraard tegen een concurrerende prijs. Bent u nieuwsgierig geworden of heeft u nog vragen? Neem dan snel contact met ons op.

U kunt bij Artofloor te allen tijde vrijblijvend een offerte opvragen. Bel ons op 0416 – 531526 / 06 – 31 06 35 74 of gebruik het contactformulier.


Deel deze pagina op social media

KamielVloercoating