Hoogwaardige industrievloeren vindt u bij Artofloor

Zeg je ‘hoogwaardige industrievloeren’, dan zeg je ‘Artofloor’. Wij verstaan als geen ander de kunst van het aanbrengen van kunststof vloeren die worden geprezen om hun positieve eigenschappen. Of het nu om troffelvloeren gaat die de zware belasting van een vorkheftruck moeten doorstaan, of een vloeistofdichte vloer die een lekkende carburateur geen kans geeft: bij Artofloor vindt u zeker de ondergrond die u wenst.

Artofloor staat garant voor vakmanschap, kwaliteit en scherpe prijzen. Met inmiddels meer dan 27 jaar ervaring weten wij waaraan goede industrievloeren moeten voldoen. We adviseren u, leveren de vloer en laten onze specialisten deze realiseren.

Door een voortdurende scholing en training houden we onszelf op de hoogte van de steeds strengere eisen die aan bedrijven worden gesteld.

  • Slider epoxy vloer 1
  • Vloercoating - PU coating
  • Slider epoxy vloer 2
Afspraak maken of een offerte?

Naam

E-mail

Telefoon

Bericht of vraag


Artofloor industrievloeren….waar u nog jaren op vooruit kunt

Bestel nu uw industrievloer bij Artofloor en verzeker u van een ondergrond waarop u nog jaren vooruit kunt. Contacteer ons voor een persoonlijk advies op maat. Wij komen graag naar u toe om te zien wat de mogelijkheden zijn voor een industrievloer voor uw bedrijf.

Bel ons op 0416 – 531526 / 06 – 31 63574 of gebruik het contactformulier dat u rechts op deze pagina vindt.


Deel deze pagina

KamielIndustrievloeren