Een troffelvloer kan een stootje hebben

Een kanjer als het gaat om maximale belastbaarheid is de troffelvloer van Artofloor. Deze is bestand tegen een intensief gebruik en daarom geliefd in bijvoorbeeld supermarkten en industriële ruimtes. Omdat hij zo makkelijk schoon is te houden, komt u troffelvloeren ook vaak tegen in bedrijfskeukens.

Bovenal is een troffelvloer gewoon mooi om naar te kijken. Daarom zie je deze ook steeds vaker in woningen en winkels terug, zoals in sanitaire ruimtes. De stijlvolle uitstraling van deze naadloze vloer zorgt ervoor dat die in geen enkel interieur misstaat.

Evenals andere kunststof vloersystemen is de troffelvloer opgebouwd uit meerdere lagen. De samenstelling hiervan is dusdanig dat er grote krachten op kunnen worden uitgeoefend, zonder dat deze bodembedekking een krimp geeft. Een sealing zorgt voor een vloeistofdichte afwerking.

  • Troffelvloer
  • OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  • Troffelvloeren

Vloeistofdichte vloeren

Bekijk deze vloer hier!

Vloeistofdichte vloeren

Industrievloeren

Bekijk deze vloer hier!

Industrievloeren

Laat u verrassen door een Artofloor troffelvloer

Nieuwsgierig geworden naar hoe troffelvloeren in de praktijk uitpakken? Kom dan een kijkje nemen in de showroom van Artofloor te Waalwijk. We vertellen u daar graag meer over toepassing, dagelijks gebruik en kosten. Die laatste zullen u voor zo’n topvloer aangenaam verrassen.

Of neem nu al contact met ons op, dan leggen we uw wensen en onze mogelijkheden naast elkaar.


Deel deze pagina op social media

KamielTroffelvloer