School vloeren worden zeer intensief gebruikt. Denk eens aan een gietvloer!

Dag in, dag uit worden school vloeren belopen door honderden zo niet duizenden mensen. U wilt dus een slijtvaste en onderhoudsarme vloer. Artofloor levert deze vloeren en heeft er tevens veel ervaring mee. Een gietvloer is zeer makkelijk schoon te houden waardoor uw school of universiteit een schone en nette indruk maakt. Een schoolvloer die van kunststof is bespaart kosten, schoonmaakkosten op de korte termijn en vervangingskosten op de lange termijn. Daarnaast is een gietvloer bestand tegen jarenlang intensief verkeer en krijgen krassen en slijtageplekken geen kans. 

Als specialist in kunststof vloeren en met meer dan 27 jaar ervaring bent u bij Artofloor aan het juiste adres. Vraag vandaag nog een afspraak aan en we komen u graag persoonlijk adviseren.

  • PU Gietvloer waalwijk
  • Troffelvloer
  • PU Gietvloer
Afspraak maken of een offerte?

Naam

E-mail

Telefoon

Bericht of vraag


Artofloor laat u graag de voordelen van een gietvloer op school zien!

U bent van harte welkom in onze showroom of bij één van onze projecten waar u met eigen ogen de vele voordelen van gietvloer / coatingvloer kunt zien. Heeft u nu al een vraag, of wilt u vooraf weten waar u qua kosten aan toe bent, neem dan contact met ons op en u zult aangenaam worden verrast door de mogelijkheden.

Bel ons op 0416 – 531526 / 06 – 31063574 of gebruik het contactformulier dat u rechts op deze pagina vindt.


Deel deze pagina

KamielSchool