Een siergrindvloer is een lust voor het oog

Siergrindvloeren van Artofloor zijn een lust voor het oog en verrassend betaalbaar. Wij garanderen u een fraai resultaat, een naadloze vloer en één die bovendien in vele kleuren is aan te leggen. Of u deze nou nodig heeft in uw bedrijf of er als particulier één aan wilt schaffen; een siergrindvloer kan haast op iedere ondergrond worden aangebracht en is bijzonder gemakkelijk in het onderhoud. 

Afhankelijk van de specifieke toepassing, is het mogelijk de siergrindvloer in een open structuur aan te leggen. Wilt u de vloer echter vloeistofdicht hebben, zodat deze geschikt is voor bijvoorbeeld de keuken of ‘natte ruimtes’, dan kan de oppervlakte worden voorzien van een sealing.

Een gecoate siergrindvloer is dus enorm handig als u bijvoorbeeld huisdieren hebt. Gewoon erg gemakkelijk in het onderhoud dus!

  • siergrindvloer
  • siergrindvloer waalwijk
  • siergrindvloer
  • siergrindvloer
Afspraak maken of een offerte?

Naam

E-mail

Telefoon

Bericht of vraag


Een siergrindvloer van Artofloor is scherp geprijsd

Bij Artofloor bent u verzekerd van vakmanschap, kwaliteit en scherpe prijzen. Heeft u vragen of wilt u advies over een siergrindvloer, breng dan eens een bezoek aan onze showroom in Waalwijk! Of vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Bel ons op 0416 – 531526 / 06 – 31 06 35 74 of gebruik het contactformulier dat u rechts op deze pagina vindt.


Deel deze pagina

KamielSiergrindvloer