Kies een siergrind trap voor gebruiksgemak

Kiezen voor siergrind op de trap? Een uitstekende keuze! Het geeft uw trap een stoere uitstraling en biedt u gemak in het onderhoud. Geen gedoe meer met een tapijtreiniger of verf en kwast: even stofzuigen of dweilen volstaat voor een jarenlang gebruiksgemak.

Siergrindvloeren van Artofloor zijn een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een degelijke vloer. Het materiaal is hard, het is mooi en decoratief en heeft een warme uitstraling afhankelijk van de kleur dit u kiest. Kortom siergrind op de trap kent vele voordelen. Dit alles maakt siergrind op de trap tot een ideale afwerking van ieder gang of overloop.

  • Siergrind trap
  • Siergrind trap
  • Siergrind trap
Afspraak maken of een offerte?

Naam

E-mail

Telefoon

Bericht of vraag


Artofloor voor een siergrind trap, terras of balkon

U kunt een siergrind trap zowel op houten als betonnen traptreden laten aanbrengen. Als specialist in grindvloeren is dit bij uitstek een karwei voor Artofloor. Als u naast uw siergrind trap overweegt om ook op andere bijzondere plekken in en om het huis dit materiaal toe te passen, denk dan eens aan uw terras- of balkonvloer. Siergrind is, met de juiste coating, bestand te maken tegen uv-straling van de zon en tevens vorstbestendig.

Twijfel niet en haal dit unieke materiaal in huis. De vakmensen van Artofloor vertellen u graag alles over een siergrind trap.

Bel ons op 0416 – 531526 / 06 – 31 06 35 74 of gebruik het contactformulier dat u rechts op deze pagina vindt.


Deel deze pagina

KamielSiergrind trap