Grindvloeren passen in ieder interieur

Grindvloeren van Artofloor zijn een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een oerdegelijke vloer. Hard, decoratief en met een bijzonder warme uitstraling; dat zijn de prettige kenmerken van dit product. Letterlijk warm zelf, want een grindvloer is uitermate geschikt voor een vloerverwarming. Dit alles maakt het tot een ideale afwerking van ieder interieur.

Zoals de naam al aangeeft bestaan grindvloeren uit grind, dat wordt vermengd met een hoogwaardig epoxy systeem als bindmiddel. Deze combinatie is op haast iedere ondergrond toepasbaar en in iedere kleur. Daarnaast biedt Artofloor ook een marmer-, metallic- en pearlassortiment aan. Hiervoor wordt een exclusieve collectie grindsoorten gebruikt, wat garant staat voor een unieke uitvoering van uw vloer.

  • OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  • Grindvloeren
  • Siergrindvloer
  • Siergrindvloer
  • Siergrindvloer Waalwijk

Siergrindvloer

Bekijk deze vloer hier!

Siergrindvloeren

Siergrind trap

Bekijk deze vloer hier!

Siergrind trap

Artofloor, vakmensen als partner voor uw grindvloer!

In Artofloor vindt u een uitstekende partner als het gaat om advies over grindvloeren en de uiteindelijke levering daarvan. Onze vakbekwame specialisten zorgen voor een perfecte afwerking. Ook ruimtes met extreem afwijkende afmetingen kunnen zij de baas, dankzij de flexibele eigenschappen van het mengsel met grindkorrels.

In onze showroom in Waalwijk laten we u graag zien wat de mogelijkheden zijn. Maar u kunt ook nu al vrijblijvend online een offerte opvragen via ons contactformulier.


Deel deze pagina

KamielSiergrindvloer