Een PU gietvloer is een lust voor het oog

De PU gietvloer is aan een snelle opmars bezig in woningen, kantoren en winkels. Was deze supersterke en bodem beschermde ondergrond eerst enkel geliefd in de industriële sector, tegenwoordig wordt aan zijn positieve eigenschappen nog een element toegevoegd: design! PU gietvloeren zijn, met hun vele kleurennuances, gewoon een lust voor het oog en ook nog eens erg betaalbaar.

Artofloor levert een topkwaliteit gietvloer in zijn geheel: van de primer tot aan de laatste laklaag met producten van het topmerk Arturo. Wij zijn gecertificeerd applicatiepartner van Arturo en onze medewerkers zijn intensief getraind om bij u een designvloer aan te leggen waar u lange tijd plezier aan zult beleven.

De basis van een Arturo PU gietvloer is een kleurechte Polyurethaan (PU), afgewerkt met een PU-coating. Zo strak, naadloos en slijtvast trof u een vloer eerder niet snel aan. Behalve ontzettend fraai om te zien, is een PU gietvloer ook nog eens makkelijk in het onderhoud.

  • PU Gietvloer waalwijk
  • PU Gietvloer waalwijk
  • PU Gietvloer
  • PU Gietvloer
  • PU Gietvloer waalwijk
Afspraak maken of een offerte?

Naam

E-mail

Telefoon

Bericht of vraag


Artofloor levert PU gietvloer van A tot Z

Wij verzorgen voor u het complete proces van adviseren, leveren en aanbrengen van de PU gietvloer, inclusief de nazorg. Kom inspiratie opdoen in onze showroom, of neem voor een offerte vrijblijvend contact op met ons.

Bel ons op 0416 – 531526 / 06 – 31063574 of gebruik het contactformulier dat u rechts op deze pagina vindt.


Deel deze pagina

KamielPU gietvloer