Een chipsvloer brengt een ruimte tot leven

Kies voor een chipsvloer en breng uw ruimte echt tot leven. Doordat er gekleurde verfvlokken in de coating worden gestrooid, ontstaat er een ondergrond waarin veel dynamiek zit. Artofloor is dé specialist in het aanbrengen van dit chipsvloeren. Er zijn ontzettend veel kleurmogelijkheden, u bepaalt natuurlijk zelf de kleurencombinatie. Wij kunnen u daarbij echter uitstekend adviseren, met ons 27 jaar aan kennis van zaken.

Een chipsvloer is een gietvloer die een bijzondere aanpak vereist. Artofloor werkt hierbij met de kwaliteitsproducten van Arturo, waarvan wij een gecertificeerd applicatiepartner zijn. Op basis van een intensieve training zijn onze medewerkers in staat om bij u een designvloer aan te leggen waar u lange tijd plezier aan beleeft.

Behalve fraai om te zien, is een chipsvloer ook nog eens makkelijk in het onderhoud. Dubbel voordeel dus!

  • Chipsvloer

  • Chipsvloer slider 2
  • Chipsvloer slider 3
  • Chipsvloer slider
Afspraak maken of een offerte?

Naam

E-mail

Telefoon

Bericht of vraag


Koop een chipsvloer voor een scherpe prijs

Artofloor hanteert een topkwaliteit in combinatie met scherpe prijzen voor alle vloeren dus ook een chipsvloer. Profiteer van ons vakmanschap, onze jarenlange ervaring, de scherpe prijzen en vraag daarom vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Bel ons op 0416 – 531526 / 06 – 31063574 of gebruik het contactformulier dat u rechts op deze pagina vindt.


Deel deze pagina

KamielChipsvloer