Stijlvolle gietvloeren in vele kleuren!


Artofloor levert u stijlvolle gietvloeren in unieke designs en vele kleuren. We brengen ze graag aan bij u thuis, op kantoor of op de werkvloer. Profiteer van de diverse voordelen die deze schitterende vloersystemen bieden. Ze zijn strak, naadloos, slijtvast, kleurecht en makkelijk in het onderhoud. Even stofzuigen of dweilen is voldoende.

Voor de realisatie van deze trendy gietvloeren maakt Artofloor gebruik van het toonaangevende merk Arturo. Ze zijn direct op de ondergrond toepasbaar, eventueel in combinatie met een vloerverwarming. De basis van deze vloeren is een kleurechte Polyurethaan (PU), waarna als afwerking een matterende, slijtvaste en blanke PU-coating wordt aangebracht. Naast een unikleur gietvloer leveren wij eveneens een chipsvloer of betonlook vloer.

Arturo maakt het mogelijk een geheel eigen vloerconcept samen te stellen. Onze creativiteit kent geen grenzen als het gaat om de laatste trends of het door u nagestreefde imago. Zo is het mogelijk een eigen ontwerp of logo in uw vloer aan te laten brengen!

  • Gietvloeren slider 3
  • Gietvloeren slider 4
  • OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  • OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Artofloor voor gietvloeren van kwaliteit

Overtuig uzelf van de kwaliteit die de gietvloeren van Artofloor kenmerken. Maak een afspraak op deze website en kom kijken in onze showroom. We komen ook graag bij u thuis of uw bedrijf. Neem nu contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan.


Chipsvloer

Bekijk deze vloer hier!

Chipsvloeren

Betonlook

Bekijk deze vloer hier!

Betonlook

PU gietvloer

Bekijk deze vloer hier!

PU gietvloer


Arturo gietvloeren

De Arturo gietvloer is een trendy vloerafwerking ook direct op de ondergrond leverbaar. De basis van de Arturo gietvloer betreft een kleurechte Polyurethaan (PU) en als eindafwerking van de gietvloer wordt een matterende, slijtvaste en blanke PU-coating aangebracht.

Arturo vloeren zijn toepasbaar in combinatie met vloerverwarming. Deze gietvloer is makkelijk in onderhoud, strak, naadloos, slijtvast, kleurecht en in vele kleuren verkrijgbaar, zowel in een kleur als in meerdere kleuren gemengd en ook als Arturo designvloer leverbaar.


Deel deze pagina op social media

KamielGietvloeren