Een gietvloer thuis is mooi, modern en makkelijk te onderhouden

Veel mensen realiseren tegenwoordig dat een gietvloer thuis heel erg mooi is. Heeft u een moderne ingerichte woning of keuken dan is een gietvloer een uitstekende keuze. Iets wat al wat langer toegepast wordt is een siergrindvloer of siergrind op de trap. Wellicht niet zo nieuw meer maar wel erg mooi! Als u zocht naar een onderhoudsarme en moderne vloer dan moet u echt eens komen kijken in de showroom van Artofloor voor een gietvloer of siergrindvloer. Bij een siergrindvloer voor thuis brengen we een extra coating aan zodat deze vloeistofdicht wordt. Tevens krijgen krassen en slijtageplekken bij een gietvloer thuis geen kans meer. Jarenlang onderhoudsvrij genieten van uw vloer!  

Met Artofloor haalt u een specialist in kunststof vloeren in huis, we hebben meer dan 27 jaar ervaring en werken wij enkel met topproducten.

  • OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  • OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  • OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  • OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Afspraak maken of een offerte?

Naam

E-mail

Telefoon

Bericht of vraag


Artofloor laat u de voordelen zien van een gietvloer in uw woning

Bent u in de gelegenheid om ons te bezoeken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Waalwijk. Hier laten we u de voordelen van een gietvloer voor thuis graag zien. Heeft u direct een vraag, of wilt u vooraf weten waar u qua kosten aan toe bent, neem dan contact met ons op.

Bel ons op 0416 – 531526 / 06 – 31063574 of gebruik het contactformulier dat u rechts op deze pagina vindt.


Deel deze pagina

KamielWonen